VINDKRAFT

vindkraft_1

Med mere end 35 års virke indenfor offshore olie – og gas konstruktioner har ISC akkumuleret et indgående know-how med offshore konstruktioner. Denne ballast havde ISC i rygsækken, da vi 2003 projekterede verdens første transformerplatform til Nysted vindmøllepark.

Siden den første transformerplatform blev indviet, har ISC til dato yderligere udført detailed design på mere end10 transformerplatforme og denne portefølje underbygger, at ISC har oparbejdet en enestående ekspertise indenfor vindområdet – det gælder både topsides, jackets og monopile konstruktioner i hele Nordeuropa. Ydermere har ISC stor erfaring i at samarbejde med de enkelte landes myndigheder således at det er den optimale løsning for klienten, der opnås på basis af faktuelle data for området såsom geotekniske forhold, vanddybder bølgehøjde mv.

ISC dækker alle discipliner indenfor projektering af transformerplatforme lige fra FEED/concept design til detailed design, udbudsdokumenter rådgivning under fabrikation og installation samt under ibrugtagning og indkøring.


BKR01-topside-installation_Side_13

BORKUM RIFFGROUND 1

Duddon_Sands

West of Duddon Sands

northwiind

NORTHWIND

godewind_2

Gode Wind II

god_1

Gode Wind I

nordsee

Nordsee I

nysted1

Nysted Havmøllepark

kiregss

Kriegers Flak

lillgrundd

LILLGRUND VINDMØLLEPARK

princess1d

Q7 – Princess Amalia Wind Power Farm

Beboelsesplatforminstalleret

HORNS REV 2 VINDMØLLEPARK

sunfleett

GUNFLEET SANDS

Baltic_

Baltic 1 vindmøllepark

walneyds

Walney I & II vindmøllepark