Er du uddannet bygnings- eller konstruktionsingeniør? Måske er du endda nyuddannet og på udkig efter dit første arbejde i rådgiverbranchen? Så mangler vi dig til vores afdeling i enten Aalborg eller Viborg.

Du bliver en del af en ingeniørvirksomhed i rivende udvikling

Du bliver en del af en familieejet ingeniørvirksomhed som hver dag hjælper kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde. Vores unikke og faglige kompetencer som ingeniører, gør os til en foretrukken rådgiver indenfor sektorer som offshore vindenergi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. Med afdelinger i alle dele af landet spænder projekterne over et bredt geografisk område. Vi oplever en stærk stigning i antallet af opgaver og derfor har vi brug for dig!

Dine kvalifikationer

Du trives med projektorienteret arbejde og har evne til at skabe overblik over forskellige opgaver med varierende deadlines. Derudover er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og forstår værdien af at arbejde sammen som et team.

Du kommer højt på ansøgningslisten, hvis du kan sætte kryds ud for følgende:

  • Er uddannet enten Bygningsingeniør eller tilsvarende
  • Kan tage initiativet og formår at arbejde selvstændigt med et projekt
  • Kan holde struktureret styr på opfølgninger og fremdriften af projektet
  • Har gå-på-mod og lyst til at lære nye programmer og projekteringsmetoder.

En spændende hverdag med afveksling i arbejdsopgaver

Du kommer til at indgå i ISC’s netværk af projektgrupper og du vil referere direkte til en af de lokale ledere enten i Aalborg eller Viborg. Du vil sammen med gruppen varetage en bred vifte af opgaver og indgå i et tæt samarbejde med vores geografisk spredte afdelinger. Derudover vil du også have mulighed for at prøve dit talent af inden for de andre ingeniørdiscipliner, som virksomheden rummer.

Tryg arbejdsplads med højt til loftet

Du vil opleve en stor del fleksibilitet hos ISC, når det kommer til at strukturere din hverdag. Vi tilbyder dig en fantastisk mulighed for at fordybe dig i spændende projekter samt udvikle dine kompetencer hos os. Derudover kan du se frem til:

  • Et job placeret centralt i Aalborg eller Viborg
  • Et inspirerende og fagligt åbent arbejdsmiljø blandt andre ingeniører
  • Gode muligheder for faglig udvikling
  • Mulighed for sundhedsforsikring og sundhedspakke
  • Firmapensionsordning
  • Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning allerede i dag – samtaler afholdes løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat.

Generelle spørgsmål samt ansøgning, CV og andre relevante dokumenter fremsendes til HR-medarbejder Laura Stræde Frandsen lsf@isc.dk. Mærk mailen ”Bygningsingeniør, Aalborg eller Viborg”.
Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i Aalborg, Martin Thaarup på tlf. +45 35 27 80 56, eller afdelingsleder i Viborg, Bjarne Ibsen på tlf. +45 35 27 80 60.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt

Laura Stræde Frandsen
Tlf: 35278800
lsf@isc.dk

Søg stilling

Ansøgningsfrist
18-12-2021