Vi søger en engageret maskinmester eller lignende til vores Mechanical Completion & Commissioning afdeling i Esbjerg for onshore udarbejdelse af; completion management, koordinering af konstruktionstests, idriftsætningsprocedurer samt control of work koordinering for elektriske og mekaniske installationer i olie og gas branchen.

Jobbeskrivelse:

Efter en oplæringsperiode i blandt andet systemdatabaser, procedurer, QC mv. vil du komme til at håndtere projekter indeholdende installation og idriftsætning af brown- & green-field projekter på tværs af discipliner.

Følgende vil udgøre en stor del af din hverdag:

  • Onshore projektering af offshore installationer og idriftsætninger.
  • Bindeled imellem ingeniør discipliner.
  • Udarbejde en strategisk plan for idriftsætning af anlæg i samarbejde med kunden.
  • Koordinere konstruktionstests til offshore projektrelaterede installationer.
  • Udarbejde idriftsætningsprocedurer jf. design og idriftsætningsplan.
  • Formidle ”Control of Work” med dertilhørende koordinering af tegninger m.v. i kundens database.
  • Udføre intern QC.
  • Budgetansvarlig.
  • Ansvarlig for overlevering til kunden indenfor aftalte deadlines.

Erfaring & Kvalifikationer:

Projekterne kan spænde over alt fra elektriske svagstrømsanlæg til højspænding installationer, SRO anlæg samt mekaniske installationer som pumpestationer, motorer, separeringsanlæg, instrumentering mv., men også installation af større stålkonstruktioner og broanordninger kan være en del af projekterne. Det er derfor vigtigt, at du har en bred praktisk erfaring. Den ideelle kandidat har erfaring med installation samt indkøring og idriftsætning af diverse multidisciplinære anlæg samt er det vigtigt at du kan læse alle typer af ingeniørtegninger, da projekterne kan indeholde alle former og typer for procesanlæg i olie og gas branchen.

Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Du håndterer projektledelse med en bred kontaktflade og det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og team orienteret men samtidigt arbejder selvstændigt. Du skal altid kunne tænke ”safety first”, have en stor portion sund fornuft, overblik samt være systematisk i din tilgang.

Vi forventer, at du har praktisk erfaring med indkøring og installation af anlæg så som diverse mekanisk roterende udstyr. Herudover er det vigtigt at være fortrolig med EDB.

Vi tilbyder:

Spændende og fagligt udviklende opgaver, hvor du selv kan sætte dit præg på opgaven og dens løsning. Et inspirerende og fagligt udfordrende samt åbent arbejdsmiljø hvor der er mulighed for udvikling. Løn efter kvalifikationer inkl. overskudsdeling, 37.5 timers arbejdsuge – Arbejdstid, 08-16 med mulighed for fleks.

Ansættelsesstart: 01.09.2020

Yderligere information:

Kan findes på www.ISC.dk eller via: Mette Høm Arentoft, tlf. 35 27 88 00, mail: mha@isc.dk

Skriftlig ansøgning med CV og eksamenspapirer sendes til:

Mette Høm Arentoft, mail; mha@isc.dk

Kontakt

Mette Arentoft
Tlf: 35278800
mha@isc.dk

ISC - Esbjerg

ISC Rådgivende Ingeniører A/S
Borgergade 70
6700 Esbjerg

Find vej

Søg stilling

Ansøgningsfrist
06-07-2020