Bliv en del af en spændende udvikling hos en af landets førende ingeniørvirksomheder

Har du stærke tekniske evner og grafisk baggrund? Og har du erfaring med backend? Så har vi drømmejobbet.

Vi søger en kollega til at udvikle, vedligeholde og drifte vores webløsninger som er i en spændende udvikling.

Din rolle

Som vores nye kollega kommer du primært til at udvikle og vedligeholde forskellige webløsninger, som understøtter virksomhedens behov. Herunder vedligehold og udvikling af de nye og gamle webløsninger. Du er med helt fra start, når der skal udvikles.

Du kommer også til at bistå med lettere support af software, hardware og AV-udstyr til vores brugere, samt hjælp med programmering af softwarepakker til udrulning via Capasystems.

Du vil igennem disse arbejdsopgaver få en bred kontaktflade blandt organisationens medarbejdere.

Vi tilbyder en hverdag med spændende opgaver og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af vores IT-afdeling bestående af hjælpsomme kollegaer.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse samt erfaring som webudvikler. Og så har du lyst til at lære nyt og til at kaste dig ud i nye teknologier.

Derudover forventer vi, at du er selvkørende og formår at samarbejde i grupper såvel som at tage ansvar for egne arbejdsopgaver.

Vi lægger vægt på, at du har kendskab til nogle af disse emner: Programmering i ASP.NET .NET Framework, web API, webservices, IIS/Apache og drift af webløsninger som WordPress samt database MSSQL og MYSQL.

Som person er du positiv i omgangen med dine kollegaer. Det er vigtigt, at du er udadvendt og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.

Os

Til gengæld får du hos os god mulighed for at præge dine egne arbejdsopgaver og strukturere din hverdag. Vi kan tilbyde en stilling i et spændende arbejdsmiljø med højt til loftet.

Vi tilbyder derudover:

  • En dynamisk hverdag.
  • Et inspirerende, fagligt og åbent arbejdsmiljø med kompetente kollegaer og højt fagligt niveau.
  • Gode muligheder for faglig udvikling.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Betalt sundhedsforsikring og sundhedspakke.
  • Firmapensionsordning.

ISC i dag

ISC er en familieejet ingeniørvirksomhed. Vi hjælper vores klienter gennem innovativ og nytænkende ingeniørrådgivning. I samarbejde med klienter og partnere bestræber vi os altid på at finde den bedste og mest effektive løsning. Vores unikke og faglige kompetencer gør os til en fortrukken rådgiver indenfor sektorer som offshore vindenergi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. I dag beskæftiger ISC 230+ medarbejdere globalt og hovedsædet er beliggende centralt i København.

Lyder det som noget for dig?

Så send os din ansøgning allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgningsfristen er den 24. september 2021.

Generelle spørgsmål samt ansøgning, CV, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter fremsendes til HR-medarbejder Laura Stræde Frandsen lsf@isc.dk. Mærk mailen ’Webudvikler’.

Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte IT chef Erling Simonsen på tlf. +45 35 27 88 00.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kontakt

Laura Stræde Frandsen
Tlf: 35278800
lsf@isc.dk

ISC - København

ISC Rådgivende Ingeniører
Hesseløgade 16
2100 København Ø

Find vej

Søg stilling

Ansøgningsfrist
24-09-2021