Ny CEO

Ved årsskiftet valgte ISC’s grundlægger, Kjeld Thomsen, at trække sig tilbage som administrerende direktør efter 53 år på posten. Kjeld forlader ikke sit livsværk helt eftersom han fortsætter i bestyrelsen.

Roret overlades til Anders Thomsen. Anders er uddannet civilingeniør fra DTU i 1993 og har været ansat i virksomheden siden 1998. De sidste 15 år har Anders haft en lederrolle, samtidig med at han har været hovedansvarlig for ISC’s offshore aktiviteter inden for vindenergi samt olie & gas. På den baggrund har Anders indgående kendskab til ISC’s kerneområder samt organisationen som helhed.

ISC’s grundlægger

ISC Rådgivende Ingeniører A/S blev grundlagt i 1967 af Kjeld Thomsen. I løbet af sit virke har Kjeld bygget virksomheden op fra 3 ansatte, til i dag hvor ISC beskæftiger mere end 230 medarbejdere. Foruden at grundlægge og drive ISC, har han forfattet 33 bulletiner i ISC-regi. I forbindelse med fejringen af ISC’s hhv. 25-, 40- og 50-års jubilæer har Kjeld forfattet jubilæumsbøger om virksomhedens historie.

Kjeld blev uddannet som civilingeniør på DTU i 1960, hvor han senere var ansat som lektor i brobygning og stålkonstruktioner. I forbindelse med undervisningen har Kjeld desuden udgivet en lang række videnskabelige artikler om stålkonstruktioner til både danske og internationale tidsskrifter og kongresser. Derudover karakteriseres han som en ivrig digter, hvilket senest kom til udtryk ved hans afgang som direktør, hvor han havde skrevet et digt på fem vers omhandlende sin rejse med ISC. Udover rollen som grundlægger og yderst kompetent tekniker og direktør, vil Kjeld blive husket for de lyriske egenskaber fra mange indslag til festlige lejligheder ISC.

Udover at fortsætte i bestyrelsen i ISC, tilstræber Kjeld sig også på at kunne tilbringe mere tid med sin store familie samt børnebørn. Hele ISC ønsker Kjeld fortsat held og lykke videre. Slutteligt skal der lyde et stort tak til Kjeld efter 53 år på direktørposten.


Seneste nyheder

Largest offshore substation contract awarded in Taiwan

2021-10-19


ISC at the forefront of offshore wind in New Zealand

2021-09-17


4-årig rammeaftale med DSB om totalrådgivning inden for byggeri og anlæg

2021-08-17


ISC vinder udbud på Næstved svømmehal

2021-05-27