Nohrcon har netop annonceret Holbæk Sportsby som Årets idrætsbyggeri 2020 ifm. temadagen ”Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter” foran tre andre nominerede projekter. En offentlig afstemning og en fagjury afgjorde tilsammen, at et af Skandinaviens største idrætsanlæg fortjente den nystiftede pris.

ISC har i samarbejde med totalentreprenør Morten C. Henriksen A/S, Kullegaard A/S, Torkil Laursen A/S, OBH Gruppen A/S, Kragh & Berglund A/S  projekteret Holbæk SportsBy.

ISC har været bygværksprojekterende statiker på det samlede konstruktionsprojekt og har udført detaljeret ingeniørprojekt på fundering, insitu betonkonstruktioner og kloak.

ISC har desuden udført elementprojekt på betonelementkonstruktionerne i overbygningen.

Indendørs er der badminton-, tennis- og squashbaner, svømmehal, bordtennissal, fitnesscenter, håndboldbaner, klubzone, administration, møde- og konferencecenter, VIP-lounge, café, sundhedscenter og omklædningsrum. Udendørs er der 47 ha baneanlæg og rekreative arealer, bl.a. 10 fodboldbaner, fodbold- og atletikstadion, tennisbane, padelbaner, stisystem til løbetræning/mountainbike/ridning, petanquebaner ved sundhedscenterets sansehave, som også fungerer som ’nudging-zone’, der skal inspirere brugerne til at blive en del af foreningslivet.

Holbæk kan med de nye rammer om idrætten være vært for både nationale og internationale stævner. Sportsbyen giver samtidig gode muligheder for, at almindelige borgere kan udfolde sig fysisk, både sammen og hver for sig: Imens børnene er til f.eks. håndbold, fodbold eller tennis, er mor og far i svømmehallen eller i fitnesscenteret. På den måde understøtter Sportsbyen det aktive familieliv og fremmer folkesundheden og fællesskabet.

Læs den officielle pressemeddelelse her: Pressemeddelelse – Holbæk Sportsby løber med titlen som Årets idrætsbyggeri 2020

læs mere her

Billeder: Kullegaard A/S


Seneste nyheder

Three 880 MW offshore substations for the US

2021-11-10


Power 2 H2: Ny aftale om anlæg til brintproduktion og brintlagring

2021-11-09


Largest offshore substation contract awarded in Taiwan

2021-10-19


ISC at the forefront of offshore wind in New Zealand

2021-09-17