Vil du være med til at løse rådgivningsopgaver fra bolig til domicil – fra renovering til nybygning – fra traditionelle til utraditionelle løsninger? Så mangler vi dig i vores afdeling for installationer i ISC. Medbring dit engagement indenfor optimale installationsløsninger og tværfaglige projekter samt dine stærke faglige kompetencer som ingeniør indenfor VVS & ventilation.

 

Bliv en del af et fagligt stærkt team

I denne stilling vil du blive en del af ISC’s HVAC-gruppe og referere direkte til disciplinlederen på området. Du vil sammen med gruppen varetage en bred vifte af installationstekniske opgaver og dertil indgå i et tæt samarbejde med vores geografisk spredte afdelinger.

Omdrejningspunktet for arbejdet er projektorienteret, hvorfor en del af arbejdet også involverer kontakt med kunder og partnere. Du får mulighed for at være med i alle projektets faser, lige fra de første idéer i konkurrencefasen til afleveringen af det endelige byggeri. Du kan få projektlederansvar for forskellige typer og størrelse af opgaver, og kommer til at arbejde på tværs af projekter.

Stillingen vil byde på afveksling i arbejdsopgaver og være udfordrende med stor kontaktflade til både bygherrer, entreprenører og arkitekter. Dine primære arbejdsopgaver består af projektering og tilsyn af installationer i forbindelse med nybygnings- og renoveringsopgaver inden for erhvervs-, institutions-og boligbyggeri inden for VVS og ventilation. Dertil vil der være projekteringsopgaver indenfor offshore, industri og infrastruktur.

Udover dette vil dine arbejdsopgaver bestå af:

 • Projektering af VVS, ventilation, køl, CTS, kloak mv.
 • Fagprojektledelse/projektledelse.
 • Rådgivning vedr. energimæssige forhold.
 • Indeklimasimulering og energiberegning.

Dine kvalifikationer

Vi søger en kollega der trives med projektorienteret arbejde og har evne til at skabe overblik over forskellige opgaver med varierende deadlines. Derudover er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og forstår væsentligheden af at arbejde sammen som ét team.

Derudover forventer vi, at du:

 • gerne +5 år erfaring, men ansøgere med mindre erfaring vil også tages i betragtning
 • er uddannet enten VVS-ingeniør, Bygningsingeniør eller tilsvarende
 • kan tage initiativet og formår at arbejde selvstændigt med et projekt
 • kan holde struktureret styr på opfølgninger og fremdriften af projektet
 • har kendskab til commissioningsprocesser gennem alle projektets faser
 • har gode formuleringsevner på skrift og i tale
 • er godt funderet fagligt indenfor VVS, ventilation, bygningsautomatik og kloak
 • har projektledererfaring.

Derudover er den en fordel, hvis du har:

 • erfaring med Revit
 • kendskab til simuleringsprogrammer indenfor indeklima, evt. IESVE.

Os

Til gengæld vil du opleve en stor del fleksibilitet hos ISC, når det kommer til at strukturere din hverdag. Vi tilbyder dig en fantastisk mulighed for at fordybe dig i spændende projekter samt udvikle dine kompetencer hos os. Der vil for den rette person være tale om stor grad af selvstændighed og ansvar i stillingen. Derudover kan du se frem til:

 • Et job placeret på Østerbro i København, Kolding, Esbjerg eller Århus.
 • Et inspirerende og fagligt åbent arbejdsmiljø blandt andre ingeniører.
 • Gode muligheder for faglig udvikling.
 • Løn efter kvalifikationer.

ISC i dag

ISC er en familieejet ingeniørvirksomhed som hjælper vores kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde og -rådgivning. I samarbejde med kunder og partnere bestræber vi os altid på at finde den bedste og mest effektive løsning. Vores unikke og faglige kompetencer som ingeniører, gør os til en fortrukken rådgiver indenfor sektorer som offshore vindenergi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. I dag beskæftiger ISC 230+ medarbejdere globalt og hovedsædet er beliggende centralt i København.

 

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning allerede i dag – samtaler afholdes løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgningsfrist er den 1. august 2021.

Generelle spørgsmål samt ansøgning, CV og eksamenspapirer fremsendes til HR-medarbejder Laura Stræde Frandsen lsf@isc.dk. Mærk mailen ”Ingeniør indenfor VVS & ventilation”.

Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte disciplinleder Eva Lemb på tlf. +45 20 88 71 89.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kontakt

Laura Stræde Frandsen
Tlf: 35278800
lsf@isc.dk

ISC - København

ISC Rådgivende Ingeniører
Find vej

Søg stilling

Ansøgningsfrist
01-08-2021