ISC ÅBNER NYT KONTOR I NEW ZEALAND

2015-12-03

ISC åbner nu et kontor på den sydlige halvkugle – nærmere betegnet i Wellington i New Zealand, der ligger lige ved Cook strædet. Afdelingens leder vil være Peter Spencer, der i 9 år har ledet store opgaver indenfor offshore sektoren i Danmark for ISC. Peter Spencer er født og opvokset og uddannet som ingeniør i New Zealand og har derfor en god berøringsflade til mulige kundesegmenter i de centrale områder hvor ISC er markedsførende.

Målsætningen for New Zealand kontoret er at løse opgaver både i Australien og New Zealand. Potentialet af opgaver i øjeblikket, er blandt andet sikring af de fleste bygninger i New Zealand mod jordskælvspåvirkning som følge af det store jordskælv der ramte ikke mindst Christ Church i 2007.

Endnu et mål for New Zealand kontoret er at være kontaktflade for offshoreaktiviteter både indenfor vindmølle og olie & gas sektoren. Endvidere er det meningen af afdelingen skal markedsføre ISC´s hightech ekspertise indenfor jernbanebroer og højhuskonstruktioner og industrielle anlæg.

ISC har tidligere løst store offshoreopgaver i New Zealand fra Københavnskontoret og er i øjeblikket blandt andet involveret i en større konstruktionsopgave på et solvarmeanlæg – et af de største i Australien – der bliver bygget i nærheden af byen Port Augusta.

Ud fra de informationer vi i øjeblikket har, er der et stort behov for højt kvalificeret tekniske rådgivere i både New Zealand og Australien.

Afdelingen vil naturligvis arbejde tæt sammen med tilsvarende afdelinger i København og vil med den teknologi der findes i dag, ikke have noget problem med at være online på samme system og dermed opretholde tæt kontakt og samarbejde til ISC afdelingerne i Danmark. Kontoret forventes, at være fuldt operationelt fra den 2. januar 2016

ISC Consulting Engineers A/S
Level 16, 157 Lambton Quay
Wellington 6011,
New Zealand
info@isc.net.nz

DEL