ISC har vundet Den Europæiske Stålbropris – European Steel Bridge Award 2016 for  Sundsvall Broen i Sverige.

European Steel Bridge Award uddeles af ECCS (European Convention for Constructural Steelworks Association) hvert andet år, for at inspirere designere til kreativ og exceptionel anvendelse af stål i brobygning.

Den europæiske bredt sammensatte jury af arkitekt-og ingeniøreksperter i brobygning har nu blandt flere end 30 indleverede broprojekter udvalgt tre projekter til finalen. Af disse er det ekstraordinært at to ud af de tre finalister er projekteret af det danske specialistfirma i bærende konstruktioner og brobygning ISC Rådgivende Ingeniører A/S.

Sundsvall Broen modtog i 2015 i Istanbul The European Structural Steel Design Award.

ISC er ikke ukendt med at vinde internationale priser for avanceret og kreativt design. Firmaet har gennem årene modtaget ECCS´s Steel Design Award for ”Outstanding” Design hele 6 gange, hvoraf den femte blev overrakt i Venedig for design af Øresundsbroen, hvor ISC var partner i ASOgruppen der vandt den internationale projektkonkurrence med det projekt der også kom til udførelse.


Seneste nyheder

Nyt uddannelsescenter til Bispebjerg Hospital

2020-10-16


Arkitekturens pris 2020 er gået til Viborg Midtby Gymnasium og Hærvejsbroen

2020-09-29


ISC kan i denne uge præsentere endnu en certificeret statiker.

2020-09-24


ISC Rådgivende Ingeniører er af Total E&P Danmark A/S blevet tildelt kontrakt for udarbejdelse af Mechanical Completion & Commissioning Planning “Completion Database Preparation and Administration” på Tyra Redevelopment projektet.

2020-03-19