KARRIERE HOS ISC

Hos ISC er vi altid parate til at ansætte nye kvalificerede medarbejdere – både nyuddannede og erfarne i alle vore afdelinger.

Vi byder på opgaver der er særdeles varierede, både med hensyn til indhold, faglig spændvidde, sværhedsgrad, varighed – alt sammen noget der i høj grad gør hverdagen selvmotiverende. Send en ansøgning med CV, eksamenspapirer mv. til mha@isc.dk

LEDIGE STILLINGER

Vi er altid på jagt efter nye kompetente og engagerede kollegaer. I øjeblikket har vi følgende ledige stillinger på vores kontorer i Danmark og på New Zealand.

KØBENHAVN

Bygningskonstruktør/Teknisk Designer, Offshore konstruktioner

Vi har travlt her på kontoret i København og har derfor brug for en dygtig Bygningskonstruktør. Den primære arbejdsopgave er opbygning og konstruktion af offshore projekter i 3D programmer som CATIA 3D og generering og dress-up af 2D tegninger fra 3D model i AutoCAD 2D.

(more…)


KALUNDBORG

Konstruktionsingeniør med interesse for projektledelse, projektering og BIM projektering.

ISC i Kalundborg har travlt og vi søger derfor en konstruktionsingeniør med minimum 5 års erfaring der kunne tænke sig et job som projektleder, fagingeniør, fagtilsyn, energi og BIM projektering.

(more…)


VVS/HVAC Ingeniør med interesse for projektledelse, projektering, energi og bim projektering

ISC i Kalundborg søger en VVS/HVAC ingeniør med minimum 8 – 10 års erfaring der kunne tænke sig et job som projektleder, fagingeniør, fagtilsyn.

(more…)


ESBJERG

Commissioning Engineer

Vi har travlt, og derfor sørger vi en engageret maskinmester eller lignende til vores Mechanical Completion, Commissioning & Technical Handover (MCCTH) afdeling i Esbjerg til koordinering af test, idriftsætning og handover opsætning for elektriske og mekaniske installationer til olie og gas branchen. (more…)


VIBORG

Bygningskonstruktør/teknisk assistent Viborg

Kontoret i Viborg har travlt og har derfor brug for en dygtig Bygningskonstruktør eller den rigtige tekniske assistent. De primære arbejdsopgaver er udarbejdelse af tegninger i Revit samt AutoCAD 2D til projekter indenfor industri- og kraftværksbyggeri – fortrinsvis stål- og betonkonstruktioner. Arbejdspladsen er i vores Viborg-afdeling.

(more…)


ARBEJDE HOS ISC

JOB HOS ISC

OPGAVERNES VARIATION

Hvad er det så, der gør ISC til så attraktiv en arbejdsplads for os, der er her? Et svar er: Variation og selvmotivering. Hos ISC er opgaverne særdeles varierende, både med hensyn til indhold, faglig spændvidde, sværhedsgrad og varighed – et forhold, der i høj grad medvirker til at gøre hverdagen selvmotiverende.

Nogle gange sidder man alene med en lille opgave, enten fordi det er en lille opgave, eller fordi det er en specialist­opgave. Andre dage er man del af en større projektgruppe­ bemandet med både danske og udenlandske fagspecialister inden for anlægsarbejder, konstruktioner og installationer – på land eller off-shore.

Den ene dag foregår arbejdet hjemme på tegnestuen, den næste dag er det ude i "marken", enten bogstaveligt i forbindelse med tilsynsopgaver eller i forbindelse med kontakt og møder med bygherrer eller arkitekter.

Denne udadvendte del af arbejdet er altid inspirerende og udfordrende, fordi alle bygherrer og deres virksomheder har deres eget spændende særpræg og egen kultur, som det er vigtigt at kunne fange, både i teknisk henseende og i omgangsform for at det aktuelle projekt kan blive helt rigtigt.

Og det uanset om virksomheden fremstiller små dimser eller store skibe, om der skal repareres busser eller fly, om der skal fremstilles cement eller røgen fra cementfabrikationen skal renses, om der skal bygges små huse i Vestsjælland eller kæmpe fabrikker i Sydøstasien, om der skal hentes olie og gas op fra Nordsøen eller renses vand på Grønland eller om vi "bare" skal helt ind til benet i forståelsen af, hvordan en lufthavn eller et luftfartsselskab fungerer – hver for sig og sammen.

Tilsvarende er samarbejdet med vore dygtige arkitekter med deres musiske og kreative indgangsvinkel til en opgaves løsning en inspirerende – og nødvendig – modpol til ingeniørens tørre beregninger, når teknik og æstetik skal gå op i en højere enhed – dér, hvor det er rigtig sjovt.

Den stadige vekslen mellem danske og udenlandske opgaver giver mulighed for at teste sprogkundskaberne. De er helt nødvendige i forbindelse med udstationering i kortere eller længere tid, ofte til eksotiske områder med en fremmed kultur og helt andre tekniske og økonomiske præmisser for arbejdet og endda med det ansvar det giver at repræsentere ikke blot ISC, men i realiteten også Danmark og danske traditioner i det fremmede.

Og som et lille kuriosum: På en tilsynstur til Mongoliet fik en medarbejder – som det er skik og brug på de kanter – foræret en hest. Den har vi endnu – den står i Mongoliet og venter på, at der igen kommer en ISC-medarbejder forbi.


FAGLIGE MILJØ

Hos ISC er det faglige miljø stærkt, omfattende og virkelig inspirerende.

Vi har mange, der er blevet specialister i de mest finurlige emner, og da hele vores organisation er bygget op som et samlet hele – det vil sige uden egoistiske resultatcentre – er der en udbredt vilje og evne til at dele ud af den erhvervede viden.


KOLLEGERNE

Når antallet af medarbejdere i en virksomhed vokser fra en lille håndfuld til flere hundrede, bliver virksomheden i stigende grad et spejl af samfundet med alle samfundets elementer repræsenteret.

I ISC forstår vi, hvad der skal til for at få vores samfund til at fungere, og vi forstår, at det er de samme ting, der skal til for at få en virksomhed til at fungere.

Resultatet er, at i ISC er vi gode kolleger. Vi taler pænt til hinanden og respekterer hinandens forskelligheder – faglige, menneskelige og kulturelle – i en forståelse for, at alle er en del af helheden og bidrager med det, der er deres speciale – til fælles bedste.

Vi kommunikerer godt, og vi kan spørge hinanden til råds om alt - både på det personlige plan og på det officielle plan. Med ugentlige elektroniske nyhedsbreve og selvfølgelig via intranet og regelmæssige orienteringsmøder kender alle hele tiden firmaets puls.

Vi kan snakke om meget andet end teknik. Vi kan løbe, spille badminton, bowle sammen – og vi kan drikke en øl sammen en gang imellem efter arbejdstid, og vi kan feste og møde alle dem, vi godt kender, men ikke ser til daglig.

Og vi hjælper hinanden, hvis det er det, der er behov for.

Og vi ved, at ISC hjælper os, hvis sygdom rammer os.

Kort sagt – vi er et godt team – og vi har en god coach.

Problemer? Selvfølgelig er der det, når mange mennesker skal arbejde sammen og projekter skal afleveres til tiden – hele tiden – men dem der er, er få og små, og dem løser vi som alle vore andre opgaver – hurtigt, effektivt og uden råben og skrigen og store armbevægelser. Men sammenholdet er der og ansvarsfølelsen, og så er der stoltheden over at være med til at skabe noget og se resultatet.

Så det er godt at være ISC'er.