Vi er altid på jagt efter nye kompetente og engagerede kollegaer.
Vi har øjeblikket følgende ledige stillinger på vores kontorer i Danmark og på New Zealand.

Ledige stillinger

Esbjerg

El-ingeniør eller el-installatør søges til Esbjerg

Er du en ambitiøs og dygtig el-ingeniør eller el-installatør? Og er du skarp til at løse rådgivningsopgaver inden for disciplinerne vindenergi samt olie og gas? Så mangler vi dig!

Esbjerg
Ansøgningsfrist
01-01-2022

Esbjerg

Instrument-ingeniør til Esbjerg

Er du en ambitiøs og dygtig Instrument-ingeniør? Og er du skarp til at løse rådgivningsopgaver inden for disciplinerne, vind, olie og gas? Så har vi drømmejobbet til dig i vores afdeling i Esbjerg!

Esbjerg
Ansøgningsfrist
01-01-2022

København

El-ingeniør eller el-installatør søges til København

Er du en ambitiøs og dygtig el-ingeniør eller el-installatør? Og er du skarp til at løse rådgivningsopgaver fra bolig til domicil – fra renovering til nybygning – fra traditionelle til utraditionelle løsninger? Så har vi drømmejobbet!

København
Ansøgningsfrist
01-01-2022

Esbjerg

Commissioning Engineer

Vi søger lige nu en engageret maskinmester eller lignende til vores Mechanical Completion & Commissioning afdeling i Esbjerg. Vi har brug for din hjælp til onshore udarbejdelse af completion management, koordinering af konstruktionstests, idriftsætningsprocedurer samt control of work-koordinering for elektriske og mekaniske installationer i olie og gas branchen.

Esbjerg
Ansøgningsfrist
16-01-2022

Aalborg eller Viborg

Bygningsingeniør søges til Aalborg eller Viborg

Er du uddannet bygnings- eller konstruktionsingeniør? Måske er du endda nyuddannet og på udkig efter dit første arbejde i rådgiverbranchen? Så mangler vi dig til vores afdeling i enten Aalborg eller Viborg.

Aalborg eller Viborg
Ansøgningsfrist
18-12-2021

Kolding eller Viborg

Er du vores nye projektleder indenfor Byggeri?

Besidder du et naturligt drive indenfor projektledelse og sætter du pris på at have mange bolde i luften på én gang? Kan du lide at arbejde projektrelateret og trives du med at igangsætte, drive og føre projekter sikkert i mål? Kommer du med erfaring fra byggeriets verden, men er villig til at udvikle dig hos Read More

Kolding eller Viborg
Ansøgningsfrist
21-11-2021

Karriere

Hos ISC er vi altid parate til at ansætte nye kvalificerede medarbejdere – både nyuddannede og erfarne i alle vores afdelinger.

Vi byder på varierende opgaver, både med hensyn til indhold, faglig spændvidde, sværhedsgrad, varighed – alt sammen noget der i høj grad gør hverdagen selvmotiverende.
Send en ansøgning med CV, eksamenspapirer mv. til lsf@isc.dk

Job hos ISC