Vi er altid på jagt efter nye kompetente og engagerede kollegaer.
Vi har øjeblikket følgende ledige stillinger på vores kontorer i Danmark og på New Zealand.

Ledige stillinger

København

Procesingeniør til vores Fire & Safety-afdeling i København

Vil du være med til at arbejde mod en grønnere fremtid og være en del af en hurtigt udviklende energisektor af vedvarende energi? Vi mangler dine stærke faglige kompetencer i vores Fire & Safety-afdeling, beliggende på Østerbro.

København
Ansøgningsfrist
07-06-2021

Kalundborg

Nyuddannet bygningsingeniør til ISC Kalundborg

Vi leder efter en ny kollega til ISC i Kalundborg Vil du omsætte din teoretiske viden til praksis og samtidig få et indblik i en rådgivende ingeniørvirksomhed med en bred pallette af innovative projekter? Har du mod på nye udfordringer og medbringer en masse arbejdsglæde? Er du typen der både kan håndtere projekteringsopgaver og indgå Read More

Kalundborg
Ansøgningsfrist
15-05-2021

København

Bygningskonstruktør til offshore vindenergi

Vil du være med til at udvikle fremtidens brug af BIM i ISC? Vil du være med til at arbejde mod en grønnere fremtid og sikre fremgangen indenfor vindenergi? Hvis du interesserer dig for parametrisk design, drives af arbejdet med udvikling samt kan fordybe dig i projekter, så mangler vi dig i vores afdeling for Read More

København
Ansøgningsfrist
15-05-2021

København

Ingeniør indenfor VVS & ventilation

Vil du være med til at løse rådgivningsopgaver fra bolig til domicil – fra renovering til nybygning – fra traditionelle til utraditionelle løsninger? Så mangler vi dig i vores afdeling for installationer på Østerbro. Medbring dit engagement indenfor optimale installationsløsninger og tværfaglige projekter samt dine stærke faglige kompetencer som ingeniør indenfor VVS & ventilation.

København
Ansøgningsfrist
13-05-2021

København

El-installatør/ingeniør

Vil du være med til at løse rådgivningsopgaver fra bolig til domicil – fra renovering til nybygning – fra traditionelle til utraditionelle løsninger? Så mangler vi dig i vores afdeling for installationer på Østerbro. Medbring dit engagement indenfor optimale elinstallationsløsninger og udførelse af tværfaglige projekter samt dine stærke faglige kompetencer som el-installatør eller el-ingeniør.

København
Ansøgningsfrist
13-05-2021

Karriere

Hos ISC er vi altid parate til at ansætte nye kvalificerede medarbejdere – både nyuddannede og erfarne i alle vores afdelinger.

Vi byder på varierende opgaver, både med hensyn til indhold, faglig spændvidde, sværhedsgrad, varighed – alt sammen noget der i høj grad gør hverdagen selvmotiverende.
Send en ansøgning med CV, eksamenspapirer mv. til lsf@isc.dk

Job hos ISC

Hvad er det så, der gør ISC til så attraktiv en arbejdsplads for os, der er her? Et svar er: Variation og selvmotivering. Hos ISC er opgaverne særdeles varierende, både med hensyn til indhold, faglig spændvidde, sværhedsgrad og varighed – et forhold, der i høj grad medvirker til at gøre hverdagen selvmotiverende.

Nogle gange sidder man alene med en lille opgave, enten fordi det er en lille opgave, eller fordi det er en specialist­opgave. Andre dage er man del af en større projektgruppe­ bemandet med både danske og udenlandske fagspecialister inden for anlægsarbejder, konstruktioner og installationer – på land eller off-shore.

Den ene dag foregår arbejdet hjemme på tegnestuen, den næste dag er det ude i "marken", enten bogstaveligt i forbindelse med tilsynsopgaver eller i forbindelse med kontakt og møder med bygherrer eller arkitekter.

Denne udadvendte del af arbejdet er altid inspirerende og udfordrende, fordi alle bygherrer og deres virksomheder har deres eget spændende særpræg og egen kultur, som det er vigtigt at kunne fange, både i teknisk henseende og i omgangsform for at det aktuelle projekt kan blive helt rigtigt.

Og det uanset om virksomheden fremstiller små dimser eller store skibe, om der skal repareres busser eller fly, om der skal fremstilles cement eller røgen fra cementfabrikationen skal renses, om der skal bygges små huse i Vestsjælland eller kæmpe fabrikker i Sydøstasien, om der skal hentes olie og gas op fra Nordsøen eller renses vand på Grønland eller om vi "bare" skal helt ind til benet i forståelsen af, hvordan en lufthavn eller et luftfartsselskab fungerer – hver for sig og sammen.

Tilsvarende er samarbejdet med vore dygtige arkitekter med deres musiske og kreative indgangsvinkel til en opgaves løsning en inspirerende – og nødvendig – modpol til ingeniørens tørre beregninger, når teknik og æstetik skal gå op i en højere enhed – dér, hvor det er rigtig sjovt.

Den stadige vekslen mellem danske og udenlandske opgaver giver mulighed for at teste sprogkundskaberne. De er helt nødvendige i forbindelse med udstationering i kortere eller længere tid, ofte til eksotiske områder med en fremmed kultur og helt andre tekniske og økonomiske præmisser for arbejdet og endda med det ansvar det giver at repræsentere ikke blot ISC, men i realiteten også Danmark og danske traditioner i det fremmede.

Og som et lille kuriosum: På en tilsynstur til Mongoliet fik en medarbejder – som det er skik og brug på de kanter – foræret en hest. Den har vi endnu – den står i Mongoliet og venter på, at der igen kommer en ISC-medarbejder forbi.

Hos ISC er det faglige miljø stærkt, omfattende og virkelig inspirerende.

Vi har mange, der er blevet specialister i de mest finurlige emner, og da hele vores organisation er bygget op som et samlet hele – det vil sige uden egoistiske resultatcentre – er der en udbredt vilje og evne til at dele ud af den erhvervede viden.

Når antallet af medarbejdere i en virksomhed vokser fra en lille håndfuld til flere hundrede, bliver virksomheden i stigende grad et spejl af samfundet med alle samfundets elementer repræsenteret.

I ISC forstår vi, hvad der skal til for at få vores samfund til at fungere, og vi forstår, at det er de samme ting, der skal til for at få en virksomhed til at fungere.

Resultatet er, at vi i ISC er gode kolleger. Vi taler pænt til hinanden og respekterer hinandens forskelligheder – faglige, menneskelige og kulturelle – i en forståelse for, at alle er en del af helheden og bidrager med det, der er deres speciale – til fælles bedste.

Vi kommunikerer godt, og vi kan spørge hinanden til råds om alt - både på det personlige plan og på det officielle plan. Med ugentlige elektroniske nyhedsbreve og selvfølgelig via intranet og regelmæssige orienteringsmøder kender alle hele tiden firmaets puls.

Vi kan snakke om meget andet end teknik. Vi kan løbe, spille badminton, bowle sammen – og vi kan drikke en øl sammen en gang imellem efter arbejdstid, og vi kan feste og møde alle dem, vi godt kender, men ikke ser til daglig.

Og vi hjælper hinanden, hvis det er det, der er behov for.

Og vi ved, at ISC hjælper os, hvis sygdom rammer os.

Kort sagt – vi er et godt team – og vi har en god coach.

Problemer? Selvfølgelig er der det, når mange mennesker skal arbejde sammen og projekter skal afleveres til tiden – hele tiden – men dem der er, er få og små, og dem løser vi som alle vore andre opgaver – hurtigt, effektivt og uden råben og skrigen og store armbevægelser. Men sammenholdet er der og ansvarsfølelsen, og så er der stoltheden over at være med til at skabe noget og se resultatet.

Så det er godt at være ISC'er.