Vi er altid på jagt efter nye kompetente og engagerede kollegaer.
Vi har øjeblikket følgende ledige stillinger på vores kontorer i Danmark og på New Zealand.

Ledige stillinger

Controller til økonomiafdeling i København

Controller til vores økonomiafdeling i København Vil du være med til at udvikle vores økonomiafdeling til ”Best-in-class”? Så er det dig vi søger. Vi søger en erfaren controller til en spændende og afvekslende stilling i vores økonomiafdeling i København. Du vil i jobbet selvstændigt få ansvaret for controlling af rater, fakturaer, sagsoprettelser, sager, værdipapirer og Read More

København
Ansøgningsfrist
27-09-2021

København

Bygningsingeniør til offshore wind

Er du på udkig efter dit første job som rådgivende ingeniør – eller trænger du til luftforandring? Har du lyst til at arbejde mod en grønnere fremtid og sikre fremgangen indenfor vindenergi gennem internationale projekter? Hvis du interesserer dig for offshore strukturer eller blot synes, det lyder spændende, så læs mere her.

København
Ansøgningsfrist
30-09-2021

København

Er du ISC’s nye webudvikler?

Bliv en del af en spændende udvikling hos en af landets førende ingeniørvirksomheder Har du stærke tekniske evner og grafisk baggrund? Og har du erfaring med backend? Så har vi drømmejobbet. Vi søger en kollega til at udvikle, vedligeholde og drifte vores webløsninger som er i en spændende udvikling.

København
Ansøgningsfrist
24-09-2021

Karriere

Hos ISC er vi altid parate til at ansætte nye kvalificerede medarbejdere – både nyuddannede og erfarne i alle vores afdelinger.

Vi byder på varierende opgaver, både med hensyn til indhold, faglig spændvidde, sværhedsgrad, varighed – alt sammen noget der i høj grad gør hverdagen selvmotiverende.
Send en ansøgning med CV, eksamenspapirer mv. til lsf@isc.dk

Job hos ISC