Endnu én bro, i en lang række gang- og vejbroer, projekteret af ISC i det nyudviklede byområde Teglholmen, er ved at være færdig.

Den 14. september 2017 blev der udført tilsyn på den vejbro, som er installeret på nabogrunden til MAN Diesel & Turbo.

ISC har haft til opgave at projektere broens overbygning og underbygning for totalentreprenør CG Jensen A/S. Byudviklingen på Teglholmen er i fuld gang, hvor boligbyggerier skyder op i mellem nyudgravede kanalløb. Vejbroen bliver en overførelse af den fremtidige Dieselvej, som spænder henover over et endnu ikke fuldt udgravet kanalløb.

Her ses billeder fra tilsynet og er der også vist billeder fra montagen, af de bærende stålsektioner, som fandt sted tidligere på året.

Udover projekteringen af den aktuelle vejbro nord for Teglholmsgade, har ISC på samme område også projekteret yderligere en vejbro og en stibro, som endnu ikke er installeret. Begge broer spænder over det samme kanalløb.

Yderligere har ISC for CG Jensen A/S projekteret 2 vejbroer, 2 stibroer og 2 oplukkelige stibroer (klapbroer) syd for Teglholmsgade, samt 3 vejbroer og 2 stibroer på Enghave Brygge.


Seneste nyheder

ISC Rådgivende Ingeniører er af Total E&P Danmark A/S blevet tildelt kontrakt for udarbejdelse af Mechanical Completion & Commissioning Planning “Completion Database Preparation and Administration” på Tyra Redevelopment projektet.

2020-03-19


Ny kontrakt på Thule Air Base til ISC

2020-03-03


Holbæk Sportsby har vundet titlen som årets idrætsbyggeri 2020

2020-02-27


Semco Maritime, WSP USA and ISC Consulting Engineers Partner to Accelerate Delivery of Offshore Wind to the American Grid

2020-02-18