Rammeaftalen er gældende fra 1. maj 2022 og omfatter rådgivning ifm. nybygning, om- og tilbygning og løber over to år – med mulighed for forlængelse i op til to år.

Vi har i ISC mere end 50 års erfaring med at levere rådgivningsydelser i lufthavne, hvoraf mange af opgaverne har været i Københavns lufthavn. Vi er stolte af at være totalrådgivere på kritisk infrastruktur, når Danmarks største lufthavn moderniseres og rustes til fremtiden. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde om innovative løsninger, som kan sikre, at Københavns lufthavn også i fremtiden er topmoderne og rustet til at give endnu flere passagerer en god rejse.

ISC & Københavns Lufthavn har flere årtier bag sig fyldt med succesfulde projekter

Senest var ISC totalrådgiver under udbygningen af terminal 2 i 2018. Udbygningen var med til at øge passagerkapaciteten fra 25 mio. til 40 mio. passagerer årligt og var en fremtidssikring af lufthavnen. Her kan du læse mere om projektet, der fik navnet CPH CSC Phase II. (https://isc.dk/cph-csc-phase-2/)

I 1987 var vi også på arbejde som rådgivere i terminal 2, da en ombygning af ankomsthallen var nødvendig. Nedenfor kan du se et par billeder fra indvielsen, som altså har godt 35 år på bagen.

Terminal 3 West bærer også vores fingeraftryk

Projektet i terminal 3 havde bl.a. til formål at forbinde terminal 2 og 3 for at skabe bedre flow i lufthavnen.