Photos: TotalEnergies

Jacket substructures til Tyra II

Vi har spillet en afgørende rolle i moderniseringen og renoveringen af ​​Tyra-feltet ved at designe de to jackets, der fastgør topside-modulerne til havbunden.

De to jackets, designet af ISC Consulting Engineers og fremstillet ved Dragados Offshore, blev sikkert installeret på havbunden ved Tyra Øst i september 2020. Den samlede underkonstruktionsvægt af de to jackets og pæle tilsammen er 18.400 tons.

Den første jacket (TEH 4-benet) bærer den nye boligoverside installeret i april 2022, som giver nye, forbedrede boliger til besætningen, der arbejder på platformen. Den anden (TEG 6-benede) jacket bærer processen overside løftet den 4. oktober 2022 i et verdensrekordløft til søs med 17.000 tons. Sleipnir kranliften er vist på billederne nedenfor.

Tyra-feltet ligger ud for Danmarks kyst og har været en væsentlig del af Nordsøens energiinfrastruktur og har i næsten 40 år behandlet mere end 90 % af Danmarks naturgas. På grund af dens ombygning blev produktion og eksport fra feltet midlertidigt lukket i september 2019, men den moderniserede Tyra II-produktion forventes at genoptage i vinteren 2023/24.

Følg ombygningen af ​​Tyra II her: https://tyra2.dk