Nyt parkeringshus i Sønderborg

2016-04-21

ISC Rådgivende Ingeniører A/S er med totalentreprenør CG Jensen A/S og datterselskabet P-Plan A/S, Ravn Arkitektur og Møller & Grønborg udvalgt projektkonkurrence til at opføre et nyt parkeringshus i Sønderborg ved den tidligere sergentskole og sygehuset. Bygherre er Sønderborg Kommune.

Parkeringshuset indeholder ca. 385 parkeringspladser og udføres i traditionelt bjælke-søjlesystem i stål og betondæk. Parkeringshuset forberedes for en gangforbindelse fra parkeringshuset til det fremtidige hotel via det fremtidige kollegiebyggeri. Facaderne beklædes med strækmetal med varierende maskevidder.

Nogle af nøgleordene for parkeringshuset er mange p-pladser, åbenhed/transparent hus, overblik/tryghed og nem adgang.

Parkeringshuset opføres som et led i realiseringen af Frank Gehrys masterplan for området.

Billedet er fra projektkonkurrencen og er udarbejdet af Ravn Arkitektur.

DEL