PROCESANLÆG

ISC designer procesanlæg til olie og gas delen og hjælpesystemerne (utility systemer) både off- og onshore. ISC har mere en 20 års erfaring med proces anlæg design.

Et procesanlæg kan bestå af produktions brønde, separatorer til olie, gas og vand, pumper til transport af de forskellige faser eller kompressorer til komprimering af gassen, før den sendes i land.

Det kan også bruges offshore som brændstof eller løftegas til brøndene når det drejer sig om offshore procesanlæg og forarbejdning af komponenterne hvis procesanlægget er onshore.

Der er også mange hjælpesystemer koblet til et procesanlæg offshore. Disse består af bl.a. vandbehandling, dræn tanke og pumper for at undgå spild til havet, kemikalie injektion (tanke og pumper), luft kompressorer til styre luft og forbrugs luft, hydraulik olie tanke og pumper til brug ved styring af ventiler og brandvand. Dette blot for at nævne nogle af hjælpesystemerne.

Design af procesanlæg omhandler bl.a. massebalance beregninger, dimensionering, proces oversigts tegninger, proces layout (Piping & Instrument Diagrams, P&IDs) samt sikkerheds gennemgang i henhold til standarder.