ISC Rådgivende Ingeniører skal i samarbejde med Holm & Grut Arkitekter projekterer Terminal 3 West (T3W). Projektet er et kapacitetsudvidelsesprojekt, der danner bro mellem CSC Phase 2 projektet og Terminal 3 med den kommende metrobro i Terminal 3. Metrobroen er et selvstændigt projekt uden for T3 West projektet.

T3 West projektet fuldender udbygningen af CSC Phase 2 og er følgelig arkitektonisk og bygningsmæssigt en videreførelse af dette projekt.

Formålet med T3 West projektet er at skabe muligheder for en optimering af flowet, og sikre de bedst mulige betingelser for passagererne.

T3 projektet vil også skabe muligheder for en senere udvidelse af kapaciteten af security-sporene – i CSC Phase 3 projektet – ved at anvise muligheder for placering af nye security-spor enten indeholdt i T3 West bygningen eller udvidet ind i det nuværende Transfercenter.

Etablering af ny kælder mellem eksisterende Terminal 3 og P-hus P6 til sikringsrum og kommerciel indretning.

Dertil kommer udvidelse af eksisterende stueetage til flowområde og kommercielt areal samt udvidelse af eksisterende 1. sal med areal for flow og nye trapper.

Projektet betyder omfattende ombygninger i eksisterende faciliteter, der skal holdes i drift i hele byggeperioden.


Seneste nyheder

Largest offshore substation contract awarded in Taiwan

2021-10-19


ISC at the forefront of offshore wind in New Zealand

2021-09-17


4-årig rammeaftale med DSB om totalrådgivning inden for byggeri og anlæg

2021-08-17


ISC vinder udbud på Næstved svømmehal

2021-05-27