ISC Rådgivende Ingeniører skal i samarbejde med Holm & Grut Arkitekter projekterer Terminal 3 West (T3W). Projektet er et kapacitetsudvidelsesprojekt, der danner bro mellem CSC Phase 2 projektet og Terminal 3 med den kommende metrobro i Terminal 3. Metrobroen er et selvstændigt projekt uden for T3 West projektet.

T3 West projektet fuldender udbygningen af CSC Phase 2 og er følgelig arkitektonisk og bygningsmæssigt en videreførelse af dette projekt.

Formålet med T3 West projektet er at skabe muligheder for en optimering af flowet, og sikre de bedst mulige betingelser for passagererne.

T3 projektet vil også skabe muligheder for en senere udvidelse af kapaciteten af security-sporene – i CSC Phase 3 projektet – ved at anvise muligheder for placering af nye security-spor enten indeholdt i T3 West bygningen eller udvidet ind i det nuværende Transfercenter.

Etablering af ny kælder mellem eksisterende Terminal 3 og P-hus P6 til sikringsrum og kommerciel indretning.

Dertil kommer udvidelse af eksisterende stueetage til flowområde og kommercielt areal samt udvidelse af eksisterende 1. sal med areal for flow og nye trapper.

Projektet betyder omfattende ombygninger i eksisterende faciliteter, der skal holdes i drift i hele byggeperioden.


Seneste nyheder

ISC Rådgivende Ingeniører er af Total E&P Danmark A/S blevet tildelt kontrakt for udarbejdelse af Mechanical Completion & Commissioning Planning “Completion Database Preparation and Administration” på Tyra Redevelopment projektet.

2020-03-19


Ny kontrakt på Thule Air Base til ISC

2020-03-03


Holbæk Sportsby har vundet titlen som årets idrætsbyggeri 2020

2020-02-27


Semco Maritime, WSP USA and ISC Consulting Engineers Partner to Accelerate Delivery of Offshore Wind to the American Grid

2020-02-18