Vi er stolte af at kunne meddele, at ISC Rådgivende Ingeniører af Total E&P Danmark A/S er blevet tildelt kontrakt for udarbejdelse af Mechanical Completion & Commissioning Planning “Completion Database Preparation and Administration” på Tyra Redevelopment projektet.

Projektet omfatter forberedelse af offshore hook-up installation, tests, commissioning og start-up planlægning på Tyra Redevelopment projektet, inkl. Offshore supervision af hook-up installationer samt commissioning & start-up af de nye Tyra platforme.

Information om Tyra Redevelopment projektet:
Tyra feltet har været centrum for Danmarks energiproduktion i 30 år, med behandling af 90% af landets naturgasproduktion. Som ansvarlig for hovedparten af energiproduktionen investerer Total 21 milliarder DKK i ombygning af Tyra feltet i den danske del af Nordsøen for at understøtte Danmarks og Europas omstilling til en fremtid med grønnere energi. Det nye Tyra bliver et højteknologisk produktions og eksportcenter, der vil sikre gas leverancerne i de næste mange år. Ved peak produktion kommer det nye Tyra til at kunne producere gas svarende til 1,5 millioner danske husstande. Når Tyra Redevelopment projektet er færdig i 2022 forventes platformen at kunne levere ca. 60.000 tønder olie (BOE) pr. dag – eller i alt mere end 200 millioner BOE over de næste 25 år.

Omfanget af Tyra Redevelopment projektet omfatter fjernelse af de gamle anlæg, modifikation af eksisterende anlæg og installation af nye anlæg. To eksisterende proces- og beboelsesplatforme vil blive erstattet med en ny procesplatform og en ny beboelsesplatform. De 4 wellhead platforme og to riser platforme vil få deres jackets forlænget med 13 meter og de nuværende topsides bliver erstattet.

Billede, film og tekst reference: https://dk.total.com/total-denmark/better-energy-projects-denmark/tyra-redevelopment-tyra-gas-field-processing-90-nations-gas-production


Seneste nyheder

ISC Rådgivende Ingeniører er af Total E&P Danmark A/S blevet tildelt kontrakt for udarbejdelse af Mechanical Completion & Commissioning Planning “Completion Database Preparation and Administration” på Tyra Redevelopment projektet.

2020-03-19


Ny kontrakt på Thule Air Base til ISC

2020-03-03


Holbæk Sportsby har vundet titlen som årets idrætsbyggeri 2020

2020-02-27


Semco Maritime, WSP USA and ISC Consulting Engineers Partner to Accelerate Delivery of Offshore Wind to the American Grid

2020-02-18