Vores VVS afdeling i Kalundborg har brug for endnu en dygtige kollega, til at udføre projektering og fagtilsyn i forbindelse med større byggerier, nybyggeri og renovering, så vi søger en VVS/HVAC ingeniør med 3 – 5 års erfaring eller mere, der har lyst til at være med til at løse de mange spændende opgaver.

Alt efter din erfaring og kvalifikationer, kan opgaverne også omfatter projektledelse og rådgivning til vores kunder omkring VVS, ventilation, energi, bæredygtighed, indeklima mm.

Du bliver medarbejder i en afdeling med dygtige kolleger med en bred faglig viden, og kan se frem til mange spændende og varierende opgaver inden for bl.a. boligbyggeri, uddannelsesbyggeri, kontor- og erhvervsbyggeri samt industribyggeri.

Vi forventer at du er uddannet VVS-ingeniør på diplomingeniør niveau og har 3 – 5 års erfaring, fra rådgivende ingeniørvirksomhed og at du har gode kommunikationsevner i skrift og tale, samt er fortrolig med IT på brugerniveau. Har du også erfaring med BIM og projektering i Revit vil det være rigtig godt.

Stillingen som VVS-ingeniør er udadvendt med kundekontakter, så åbenhed og evnen til at skabe relationer til vores samarbejdspartnere og kunder er vigtig. Det er ligeledes vigtigt, at du er tillidsvækkende og struktureret samt forretningsorienteret. Vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver på selvstændig vis.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesforhold med flere gode ordninger tilknyttet og et job i en organisation med en flad ledelsesstruktur, der er præget af en uformel omgangstone.

Ansøgningsfrist                        2019.10.15

Forventet start                         2019.12.02 eller efter aftale

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Kim Grønbech Pedersen, tlf. 35 27 88 00.

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer mrk. ”VVS/HVAC-ingeniør, Kalundborg” til mha@isc.dk

Kontakt

Afdelingsleder Kim Grønbech Pedersen
Tlf: 35278800
mha@isc.dk

ISC - Kalundborg

ISC Rådgivende Ingeniører A/S
Stejlhøj 17
4400 Kalundborg
Find vej

Søg stilling

Ansøgningsfrist
15-10-2019