Olie & gas

45 års rådgivning i sektoren

Vi tilbyder rådgivning inden for et stort spænd af discipliner og områder i olie- og gasindustrien. 45 års rådgivning på adskillige projekter i sektoren har resulteret i et stort videns- og erfaringsgrundlag.

Projekterne omfatter både offshore og onshore olie- og gas installationer, heriblandt offshore topsides til produktionsfaciliteter, broer, jackets, kraner, modifikation af borerigge, olieraffinaderi, gasterminaler og olietankanlæg.

partnership_90x90.png

Etablerede partnerskaber

Vi samarbejder med mange kunder, i nogle tilfælde har det ført til længerevarende partnerskaber. Vores langvarige partnerskaber har resulteret i en lang række veludførte projekter samt udvikling af vores unikke viden inden for olie- og gasindustrien.

compentences_90x90.png

Specialiserede kompetencer

Vores rådgivere besidder specialiserede kompetencer på området og kan derfor varetage forskellige typer at olie- og gasprojekter.

Det gælder alt fra multidisciplinære konceptstudier, front end engineering design (FEED), detaljeret design, mekanisk udførelse, idriftsættelse, dokumentation, vedligeholdelse af greenfield og brownfield installationer samt late-life decomissioning services.

Vi leverer uafhængig rådgivning både direkte til operatører såvel som til EPCI-entreprenører.

Projekter

Kontakt

AS.jpg

Alex Søndergaard

VP Offshore Oil & Gas
  • +45 4133 9001