Vi rådgiver indenfor alle faser af projektet

Vi leverer uafhængig rådgivning, både direkte til ejere af vindmølleparker og udviklere samt EPCI-entreprenører. Vores nøglekompetencer indenfor design af substations ligger i vores evne til at gennemføre alle nødvendige opgaver forbundet med et substation design.
Dette spænder over alle faser fra FEED/konceptdesign gennem detaljeret design, dokumenter til tender, assistance under fabrikation, installation og idriftsættelse samt efterfølgende faser som tilsyn og opfølgning.

Vores team af ingeniører har en unik specialistviden indenfor design, udvikling og eksekvering af offshore substations. Denne viden bygger på designs af 50 vellykkede og veludførte substations, placeret på store
havarealer globalt.
Vores rådgivere har dermed solid erfaring i at samarbejde med klienter fra hele verden. Her er det tydeligt, at de bedste resultater skabes i et samspil mellem klient, samarbejdspartnere og vores multidisciplinære team af ingeniører.

Se alle ingeniørdiscipliner her

Vores fingeraftryk er på mere end 60% af markedet
- inklusiv verdens største offshore substation

Vores ingeniørers unikke kompetencer og ekspertviden inden for projektering af hovedelementerne i havvindmølleparker, gør os til en foretrukken rådgiver inden for offshore vindenergi verden over.

Dette har resulteret i, at vi indtager en ledende rolle på markedet med en markedsandel på projektering af ca. 60% af alle fabrikerede HVAC substations offshore. Eksempelvis har vi udarbejdet detailed designs af offshore substation og RCS til verdens største HVAC substation offshore, Hornsea ll, som har en kapacitet på 1320 MW.

Læs mere om Hornsea II

Projekter

Vedvarende energi