Vedvarende energi

Grundighed og pionerånd i mere end 55 år

Vi i ISC har altid sat en ære i at gøre tingene ordentligt og grundigt. Samtidig med at vi rykker grænserne for ingeniørkunsten. Det ene udelukker nemlig ikke det andet.

Inden for vedvarende energi er det afgørende, at man tør og kan innovere – det er afgørende, at vi insisterer på at accelerere udviklingen. ISC er toneangivende og insisterer på at udfordre og rykke forestillingerne om, hvad der er muligt.

Power-to-x (PtX) og grøn brint er for alvor på vej frem, og vi er med helt fremme. Det samme gør sig gældende med udviklingen inden for flydende vind. Vi gør det med afsæt i årtiers erfaringer med offshore vindenergi både inden for substations og fundamenter.

ISC har i to årtier været ledende inden for offshore substations med 50+ detailed designs fordelt på 3 kontinenter, verdens største offshore substation samt verdens første offshore substation bygget i vores baghave i Østersøen i 2003.
Det er derfor helt naturligt, at vi er med i udviklingen af både offshore brint og flydende vind.

Offshore pionerer med verdens første offshore substation

Vi udviklede og designede verdens første substation til en havvindmøllepark i 2003: Nysted Havvindmøllepark i Østersøen. Det var startskuddet til snart 20 år, hvor vi har været toneangivende rådgivere på offshore projekter inden for vedvarende energi.

Projekter som har været med til at flytte grænserne for, hvad man i dag formår, når det handler om at udnytte den enorme mængde vedvarende energi, som findes i havvindene. Vi tror på, at vi kan udnytte havvindene endnu bedre, sådan at vi kan accelerere den bæredygtige omstilling af vores energiforbrug og reducere vores fælles klimaaftryk.

Vi har siden opførslen af Nysted Havvindmøllepark været pionerer inden for udvikling og nytænkning af løsninger inden for vedvarende energi. Det har gjort os til førende på markedet indenfor offshore substations til vindenergi. Det er derfor helt naturligt, at vi er engageret i fremtidens løsninger på bedre udnyttelse af vedvarende energikilder – herunder power-to-x og grøn brint.

50+ offshore substations i Europa, Asien & USA

Vi har leveret innovativ rådgivning til klienter i Europa, Asien og USA på design af mere end 50 offshore substations samt et væld af projekter i forbindelse med offshore vindmøllefundamenter.

Som førende i branchen besidder vi solid erfaring og et imponerende bagkatalog af succesfuldt udførte projekter – og vi er klar til at hjælpe vores klienter på deres fremtidige offshore vækstrejser. Vi rådgiver inden for komplet detaljeret design af både offshore substations- og vindmøllefundamenter.

I samarbejde med vores klienter og partnere bestræber vi os altid på at finde den bedste og mest effektive løsning, der balancerer CAPEX og OPEX for vores klienter.